Verhokankaat ja verhot

Meillä on laaja valikoima verhoja ja verhokankaita moneen makuun. Tilaa verhosi täältä

verhoja-kankaita-kankaat

 

Teemme verhoja useilla eri tyylivaihtoehdoilla kuten rypytysnauhalla ja verhotaskulla. Huomaa että eri verhotyypit vaativat eri määrän kangasta ja työtä ja sen vuoksi hinnat eri verhotyyppien välillä vaihtelevat - edullisin vaihtoehto on usein verhotasku. Jos haluat jotain hienostuneempaa ja viimeistellympää kannattaa sinun harkita esimerkiksi rypytysnauhaa tai triplavekkiä verhoihisi. Verhojen tilaaminen on nyt helppoa netistä. Syötä vain verhotankosi leveys laskuriimme ja haluamasi verhojen pituus ja me teemme ikkunoihisi sopivat verhot mittatilauksena. Teemme myös verhot palosuojauskäsittelyllä - voit tilata mihin tahansa verhoomme palosuojauskäsittelyn. Hinnan saat laskettua sivuillamme - jos sinulle on isompi porjekti kyseessä ota yhteyttä myyntiimme.

Tilaa verhot näin:

  1. Ota mitat verhojasi varten. Löydät ohjeet mittojen ottamiseen täältä.
  2. Mene verhojen tilaussivulle, joka löytyy täältä.
  3. Syötä verhojesi mitat laskuriimme ja valitse haluamasi kangas.
  4. Paina seuravaa ja valitse mahdollinen vuoraus, esimerkiksi pimennysvuoraus. Tai jos et halua vuorausta valitse "ei vuorausta".
  5. Paina taas seuraavaa ja valitse verhojen tyyli esimerkisi rypytysnauha tai verhotasku.
  6. Tarkista vielä kerran, että olet ottanut mitat oikein verhoille. Kun mitat ovat varmasti oikein, maksa ostoksesi kassalla. Voit tehdä tilauksen myös sähköpostitse jolloin lähetämme sinulle laskun.

 

Teemme kaikki verhomme mittatilaustyönä joten hintamme ovat aavistuksen kalliimpia kuin valmisverhojen mutta kuitenkin vielä varsin kohtuullisia. Ja jos sinulla on verhojen suhteen jokin erikoistoive, jonka haluaisit toteuttaa niin ota meihin yhteyttä - me yritämme aina toteuttaa asiakkaidemme ideat.

Tarkemmat ohjeet verhojen mittojen ottamiseen löydät täältä.

Verhojen tai laskosverhojen ei tarvitse olla pelkkiä ikkunasomisteita niistä voi tehdä monikäyttöisemmät esimerkiksi pimennysvuorauksen tai lämpövuorauksen avulla. Lämpövuoraus auttaa sinua pitämään kotisi lämpimänpänä talvella ja estää vetoa ikkunoista. Kun taas verhojen pimennysvuorauksemme estää auringonvalon pääsyn huoneeseen verhojen läpi. Voit valita mihin tahansa verhokankaaseen vuorauksen - verhojen vuorauksen väri on aina valkoinen.

Jos sinulla on kysyttävää verhoistamme älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri oikean kankaan ja verhon kotiisi.