Verhojen ompelupalvelu - mittatilaustyönä verhoja kotiin ja julkisiin tiloihin

Sivuillamme voit laskea hinnan seuraaville verhoille: suorat verhot, suora kappa, verhot rypytysnauhalla, kappa rypytysnauhalla, purjerengasverhot , purjerengaskappa, lenkkiverhot, lenkkikappa, paneeliverhot, laskosverhot.
Verhomme voidaan tehdä joko ilman vuorausta tai vuorauksen kanssa.

Teemme verhoja seuraavilla vuorausvaihtoehdoilla: puuvillavuoraus, pimennysvuori (=pimennysverhot), lämpövuoraus.

Puuvillavuori auttaa eristämään vetoisia ikkunoita, mutta jos haluat erityisen hyvän eristeen suosittelemme lämpövuorausta. Suomessa emme ole tottuneet hakemaan apua verhoista siihen että kodissamme pysyy lämpö sisällä, mutta Keski-Euroopassa melkein joka kodissa on vuoratut verhot. Se on enemmän sääntö kuin poikkeus.

Jos haluat sekä eristävät että pimentävät verhot suosittelemme pimennysvuorausta. Laajasta verhokangasvalikoimastamme löytyy kankaita useaan eri tunnelmaan ja huoneeseeen. Lisäämme jatkuvasti kokoelmaamme uusia verhokankaita ja verhoilukankaita jotta valikoimamme olisi tuore ja kiinnostava sinulle.
Meillä on kankaita myös useisiin erityyppisiin verhoihin - niin kauniisti valoa siivilöiviin verhoihin kuin hieman raskaampiin ja lämpimämpiin verhoihin jotka paitsi tarjoavat suojaa katseilta, myös viimeistelevät upeasti sisustuksesi!

 

Kuinka tilaan verhoja Ada & Inalta?

 

 

  1. Tilaa kangasnäytteet kotiisi.
  2. Mittaa ikkunasi leveys ja korkeus ohjeidemme mukaan verhoja tai laskosverhoja varten. Katso Verhojen mittausohje tai Laskosverhojen mittausohje
  3. Kun olet saanut kangasnäytteet ja mitannut ikkunasi, laske hinta sivuillamme verhoillesi. Laskurimme laskee sinulle automaattisesti hinnan valitsemasi kankaan, verhotyypin ja vuorauksen perusteella.

 

 

   Eli ennen kuin tilaat verhot tai laskosverhot sinun tarvitsee vain tietää:

 

   a. Haluatko verhot vai laskosverhot?

 

   b. Ikkunoidesi mitat

 

   c. Haluatko verhoihin vuorauksen vai haluatko vuoraamattomat verhot.

 

   d. Verhotyyppi (jos tilaat verhoja) – esim. suorat verhot tai rypytetyt verhot