Pimennysverhot netistä - Mittatilauksena verhoja

Ratkaise nukkumisongelmat Suomen valoisina ja lyhyinä kesäöinä parhaalla mahdollisella ratkaisulla: Ada & Inan pimennysverhot ja pimennyslaskosverhot.

Voit tilata kaikista Ada & Inan kankaista pimennysverhoja mittatilauksena. Voit tilata myös laskosverhot pimennysvuorauskankaalla. Käytämme erityistä pimennysverhovuorausta joka ei päästä lainkaan valoa läpi, ja joka on mainio vaihtoehto erityisesti makuuhuoneeseen, mutta myös esim. olohuoneeseen tai kotiteatteriin!

Pimennysvuorauskangas

Pimennysverhojen vuorauskangas on väriltään valkoinen tai luonnonvärinen, joka täydentää kankaan värin, kuvion ja hohdon. Voit valita minkä tahansa kankaan verhokankaaksi – vaikka valoisan luonnonpellavan, joten myös pimennysverhot voivat kauniisti täydentää sisustustasi. Voit laskea hinnan pimennysverhoille automaattisella laskurillamme. 

Tilaa pimennysverhot

Voit helposti tilata pimennysverhot mittatilauksena Ada & Ina:n nettisivuilta kehittämällämme verhokonfiguraattorilla. Tilaa pimennysverhot mittatilauksena helposti netistä!

Tilaa pimennyslaskosverhot

Kun otat mitat pimennyslaskosverhoja varten, muista lisätä muutama senttimetri joka sivulle, jotta pimennysverhot varmasti peittävät koko ikkunan. Tilaa pimennysverhot mittatilauksena helposti netistä!

Tilaa kangasnäytteet

Osta pimennysverhoja mittatilauksena

Osta pimennyslaskosverhoja mittatilauksena 

Lue muista verhovuorauksistamme ≫ 

Pimennysverhot netistä - Tilaa viisi kangasnäytettä ilmaiseksi