Ada & Ina - tietoa yrityksestämme

Linen Fabric Supplier Company

Ada & Ina Fabrics on kankaiden ja räätälöityjen verhojen toimittamiseen keskittyvä yritys. Valikoimissamme on yli 1300 erilaista kangasta. Tarjoamme erityisesti luonnonkuitukankaita (pellava- ja puuvillakankaita) ja tilauksesta toimitamme kaikkia kankaitamme myös palosuojattuna. Palvelemme sekä kuluttajia että yrityksiä.

Yritys on perustettu vuonna 2005 Englannissa, jossa Soile asui aina vuoteen 2010 asti. Kaikki tuotteemme lähetetään sinulle Englannin varastoltamme, jossa myös ompelemme verhot, laskosverhot ja muut kauniit mittatilaustuotteemme.

Haluamme käyttää vuosien varrella kerättyä kokemustamme myös suomalaisten kuluttajien palvelemiseen. Keskieurooppalainen maku on vaativa ja olemme tottuneet ottamaan erilaiset toiveet huomioon verhotoimituksissamme. Esimerkkeinä räätälöinneistä ovat lämpöeristetyt verhot ja erityisesti suomalaisiin kesäöihin hyvin soveltuvat pimennyskankaalla vuoratut laskosverhot tai verhot. 

Kansainvälisiä asiakkaitamme palvelevat Matt, Nick, Agi ja Jodie Englannin Kentin toimipisteestämme käsin. Lisäksi meillä on joukko taitavia verhontekijöitä kuten jotka ovat tehneet verhoja yhteensä kymmeniä vuosia.

Olemme valikoineet kokoelmaamme laadukkaita, luonnonkuiduista valmistettuja kankaita. Lisäksi Ada & Inalla on valikoima omia printtikankaita jotka ovat nuorten lahjakaiden suunnittelijoiden käsialaa. Erityisesti suosittelemme skandinaaviseen sisutukseen sopivaa pellavaa. Seuraamme jatkuvasti uusien kankaiden tarjontaa ja laajennamme valikoimaamme, kun löydämme laadultaan ja väreiltään vaativaa makuamme miellyttäviä materiaaleja.

Voit tilata kankaita metritavarana ja ommella niistä verhot tai esimerkiksi huonekalujen päälliset myös itse. Palvelemme mielellämme sinua kun mietit verhojen ja laskosverhojen hankintaa. Viimeistelemme verhot käsin antamiesi mittojen ja käyttötarpeittesi mukaan. Sivuillamme voit helposti laskea verhojen hinnat haluamillasi kankailla ja vuorauksilla ja myös tehdä tilauksen toimituksesta. Kankaan valintaa helpottaaksemme tarjoamme 5 ilmaista kangasnäytettä, jotka toimitamme kirjeitse noin 3-5 työpäivässä suoraan kotiisi. Toimitamme kankaat tai valmiiksi viimeistellyt verhot kuriirilla haluamaasi osoitteeseen. Tilauksesi voit maksaa turvallisesti suoraan sivuillamme luottokortilla tai pankkisiirrolla (pankkisiirtoa varten pyydä meiltä lasku).

Tietysti palvelemme sinua mielellämme myös sähköpostitse tai puhelimitse!

Ada & Ina Kankaat ja Verhot

[email protected] Vastaamme sähköposteihin maanantaista torstaihin. Kiireellisissä asioissa voit soittaa varastollemme englanniksi +44 20 7183 7986 tai lähettää sähköpostia englanniksi [email protected]

Sijaintimme Canterburyssä Englannissa:

Kuvia Factory Outletistämme:

Ada & Inan kauppa Canterburyssä

 

Verhokankaat, pellavakankaat, verhoilukankaat - Ada & Ina