Pellavakankaat verhoiluun

Ihanat pellava-verhoilukankaat, valitse juuri sinulle sopiva verhoilukangas!

 

Tilaa näytteitä verhoiluun täältä. Pellava verhoilukangas sohvalle ja huonekaluihin

 

Oletko etsinyt verhoilukankaita piristääksesi vanhan ja virttyneen sohvasi ulkonäköä? Suosittelemme projektiisi erityisesti verhoiluun sopivia pellavakankaita. Ne tuntuvat uskomattoman paljon mukavammilta kuin monet kodit vallanneet keinokuidut.

Pellava on ylellinen vaihtoehto verhoiluun. Varsin usein verhoiluun ajatellaan ensimmäiseksi polyesteriä ja muita ei-luonnollisia kuituja. Puuvilla- ja pellavaverhoilukankaat ovat hyvä ja luonnollinen vaihtoehto. Ne kestävät myös hyvin kulutusta ja niihin on saatavalla myös esim. julkisiin tiloihin vaadittavia palonsuojakäsittelyjä.

Luonnollinen pellava näyttää upealta sohvien ja nojatuolien verhoiluna ja voit helposti yhdistellä muita kankaita sen kanssa. Jos arvostat 100% pellavaa, suosittelemme esim. Greta-kankaitamme. Tämä tukeva verhoilukangas on 100% pellavaa ja sopii verhoilun lisäksi myös paksumpiin verhoihin ja meillä on varastossa laaja värivalikoima tästä kankaasta, mm. valkoinen, luonnonvärinen, erilaisia vihreän ja sinisen sävyjä ja tyylikkäitä harmaita.

Pellavakankaat tuntuvat ihanilta ihoa vasten. Luonnollinen pellava on myös ekologinen vaihtoehto, verrattuna keinokuituihin. Tilaa näytteet kankaista jo tänään!

Tai katso kaikki verhoilukankaamme (myös puuvillakankaat) täältä: Kaikki verhoilukankaamme