Miksi tilata verhokankaita tai verhoja netistä?

Ihanat Verhokankaat Ada & Inalta

verhot-netistä-verhokankaat-netistä

Uusi uniikki palvelu Suomessa! Tilaa mittatilaustyönä verhot netistä. Teemme myös laskoverhoja - jotka voit myös tilata nettikaupastamme. Voit ostaa myös metritavarana verhokankaat nettikaupastamme! Tilaa verhoja, laskosverhoja ja kankaita netistä! Laadukkaita pellavakankaita, verhoilukankaita ja verhokankaita nettikaupastamme. Tilaa ilmaiset näytteet kankaistamme sivuiltamme. Postitamme sinulle veloituksetta 4 kangasnäytettä suoraan kotiisi. Ei ostovelvoitetta. Tilaa nyt ilmaisia näytteitä kankaistamme. Nyt voit tilata mittatilaustyönä verhoja ja laskosverhoja netistä. Ota vain mitat ikkunoistasi ja syötä ne verhonhintalaskuriin ja saat heti tietää hinnan verhoille tai laskosverhoille. Teemme verhoja joka makuun - esimerkiksi laskosverhoja, lenkkiverhoja ja tuplavekkiverhoja. Teemme esimerkiksi laskoverhoja pimennysvuorauksella joka on hyvä vaihtoehto makuuhuoneeseen ja takaa 100% pimennyksen. Helppoa ja mukavaa shoppausta suoraan kotisohvalta.
Voit myös soittaa tai meilata meille jos sinulla on kysyttävää mittojen ottamisesta. Opastamme mielellämme sinua verhojen tilauksessa. Nyt helposti verhot ja verhokankaat netistä.

PIMENNYSVERHOJA JA PIMENNYSLASKOSVERHOJA MITTATILAUSTYÖNÄ.


Voit tilata kaikista kankaistamme pimennysverhoja mittatilaustyönä. Voit tilata myös laskosverhot pimennysverhovuorauksella. Käytämme erityistä pimennysverhovuorausta joka takaa sinulle 100% pimennyksen. Pimennysverhojen vuoraus on väriltään valkoinen ja voit valita minkä tahansa kankaan verhokankaaksi - vaikka luonnonpellavan joten myös pimennysverhot voivat kauniisti täydentää sisustustasi. Voit laskea hinnan pimennysverhoille automaattisella laskurillamme.

 

"I like the flax for his odour, its to dress, his elegance, his history. I like the flax, it is an eternal matter."

- Jean-Charles de Castelbajac

Verhokankaat, pellavakankaat, verhoilukankaat - Ada & Ina