Tietoja kankaistamme ja laskosverhoistamme

Verhot Kankaat Verhokankaat Laskosverhot Verhoja Kauppa Nettikauppa

Näin valitset oikean kankaan verhoihin

Tilaa sivuiltamme ensin kangasnäytteet kotiisi. Lähetämme ne sinulle postissa ilmaiseksi. Suosittelemme että luet kankaiden kuvauksen myös sivuiltamme. Meillä on monen eri painoisia kankaita ja kaikkia kankaat eivät sovellu esimerkiksi verhoiluun. Kaikista kankaistamme voit tilata mittatilauksena niin verhoja kuin laskosverhojakin. Näytteiden mukana toimitetaan myös mittausohjeet verhoihin ja laskosverhoihin. Löydät samat ohjeet myös sivuiltamme.

 

Miksi ostaa pellavakankaasi netistä?

Tarjoamme vain laadukkaimpia pellavaverhokankaita ja pellavaverhoilukankaita. Lisäksi valikoimissamme on aitoja 100% pellava- tai pellavasekoitekankaita, mutta ei keinokuitukankaita tai -sekoitekankaita, joita ei voi verrata luonnollisten kankaiden laatuvaikutelmaan. Takaamme kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen laadukkaita kankaita.

Verhot Mittatilauksena

Toimitusaika mittatilaustuotteille on noin 2 viikkoa. Laajasta valikoimastamme löydät eri painoisia ja rakenteisia pellavakankaita kauniisiin mittatilaustuotteisiimme, jotka taitavat ompelijamme tekevät sinulle huolellä käsin omalla ompelustudiollamme. Lisäämme jatkuvasti uusia kankaita valikoimiimme tuodaksemme sinulle kauneimmat pellavakankaat maailmalta.
Löydät kankaistamme niin kevyitä ja ilmavia kankaita kauniisin valoverhoihin, kuin myös hieman paksumpia kankaita kauniissä väreissä verhoihin ja sisutukseen. Meillä on myös hyvä valikoima verhoilukankaita sekä pellavasta että puuvillasta.

 

Pimennysverhot ja pimennyslaskosverhot

Voit tilata kaikista kankaistamme pimennysverhot mittatilaustyönä. Voit tilata myös laskosverhot erityisellä pimennysverhovuorauksella, joka estää auringonvalon pääsyn verhon läpi. Vuoraus on väriltään valkoinen ja voit valita minkä tahansa kankaan verhokankaaksi - vaikka luonnonpellavan joten myös pimennysverhot voivat kauniisti täydentää sisustustasi. Voit laskea hinnan automaattisella laskurillamme.