Luonnollinen kangas

Luonnollinen kangas pellavasta

Luonnollinen, ekologinen pellavakangas Ada & Inan nettikaupasta

Pellavakangas on luonnollinen kangas, jonka ominaisuudet tekevät kankaan erinomaisesti sopiva vuodevaatteiksi, verhoiksi ja verhoiluun. Kangas on vahva ja kestää kulutusta hyvin pitkään, ja kestää usein sukupolvelta toiselle.

Luonnonkuituna pellavakangas on ympäristöystävällisempi valinta kuin keinokuitu. Monet markkinoilla olevat kankaat sisältävät synteettisiä kuituja kuten polyesteria tai nailonia. Kankaita kuten nailon ja polyesteri ovat tehty petrokemikaaleista, jotka ovat hyvin haitallisia ympäristölle ja omalta osaltaan edistävät ilmastonmuutosta. Nämä verhokankaat eivät myöskään hajoa luonnossa joten ne ovat myös hankalampia hävittää. Nailonin valmistusprosessi vapauttaa muun muassa typpioksiduulia. Esimerkiksi belgialaiset pellavakankaan valmistajat markkinoivatkin kankaita ekokankaina juuri sen vuoksi että he ovat testanneet valmistamansa luonnonvärisen pellavakankaan ja eivät ole löytäneet siitä kemikaalijäänteita.

Kemikaaliton kangas

Ada & Inan kankaista monet ovat kemikaalittomia ja Öko-Tex sertifioituja. Pellavakangas on antibakteerinen eli jos kärsit esimerkiksi ihotulehduksista kuten aknesta se on loistava valinta tyynyliinan materiaaliksi. Kangas ei myöskään aiheuta allergioita tai ärsytystä kun sitä käytetään tekstiileissä kuten vuodevaatteissa ja verhoilussa.

Tilaa ekologiset kangasnäytteet

Lue lisää Öko-Tex sertifikaatista

Ihanat vuodevaatteet

Luonnollinen kangas ja ekologiset pellavakankaat Ada & Inan nettikaupasta

 

Onko kysymyksiä vai haluatko apua kankaan valinnassa? Ota yhteyttä!

[email protected] 

 

Verhokankaat, pellavakankaat, verhoilukankaat - Ada & Ina