Laskosverhot ja laskoskaihtimet - Vinkkejä tilaamiseen

Ada & Inalla on laaja, yli 1000 kankaan valikoima kuvioituja ja yksivärisiä verhokankaita laskosverhoihin edulliseen hintaan.

laskosverhot-laskoskaihtimet

Haluaisitko tilata laskosverhoja netistä, mutta olet epävarma kuinka ottaa mitat laskosverhoista tai miten tilaat laskosverhot? Olemme laatineet yksinkertaiset ohjeet mittojen ottamiseen. Sinun tarvitsee ottaa vain mitta laskosverhojen leveydestä, pituudesta ja asennuskorkeudesta ja me teemme ja toimitamme mittojen mukaiset laskosverhot sinulle suoraan kotiisi.

Teemme laskosverhot ammattikäyttöön tarkoitetusta osista jotka kestävät hyvin kovaakin käyttöä. Alalla on käytössä monenlaisia laskosverhomekanismeja naruilla, puutangoilla jne, mutta me käytämme vain parhaita ja laadukkaimpia osia. Laskosverhot ovat myös todella helpot asentaa! Vain muutama ruuvi seinään ja laskosverhosi ovat jo ylhäällä.

 

Tilaa laskosverhot näin:

  1. Ota mitat laskosverhojasi varten. Löydät ohjeet mittojen ottamiseen täältä. Jos tilasit jo meiltä kangasnäytteitä, saat myös mittausohjeet näytteiden mukana!
  2. Mene laskosverhojen tilaussivulle.
  3. Valitse haluamasi kangas ja siirry itse laskuriin kangassivulta.
  4. Valitse mahdollinen vuoraus, esimerkiksi pimennysvuoraus tai jos et halua vuorausta valitse "ei vuorausta".
  5. Syötä sitten laskoverhojen mitat ja valitse ketjun väri.
  6. Tarkista vielä kerran, että olet ottanut mitat oikein laskosverhoille. Jos mitat ovat oikein, voit maksaa ostoksesi kassalla. Voit myös tehdä tilauksen myös sähköpostitse jolloin lähetämme sinulle laskun.

Teemme kaikki laskosverhot mittatilaustyönä joten hintamme ovat aavistuksen kalliimpia kuin valmislaskosverhojen. Kun otetaan huomioon, että voit valita mitat ja kankaan vapaasti yli 1000 kankaan valikoimastamme, on hinta mielestämme varsin kohtuullinen. Ja jos sinulla on jokin erikoistoive joko verhojen tai laskosverhojen suhteen minkä haluaisit toteuttaa niin ota meihin yhteyttä - me pyrimme aina toteuttamaan asiakkaidemme verhoideat, jos vain suinkin mahdollista.

Laskosverhoja varten tarvitsemme vain seuraavat mitat: verhon leveys, korkeus ja asennnuskorkeus. Asennuskorkeus (mitta laskosverhon yläreunasta lattiaan) tarvitaan, jotta voimme laskea oikean ketjun korkeuden.

Verhojen tai laskosverhojen ei tarvitse olla pelkkiä ikkunansomisteita. Niistä voi tehdä monikäyttöisemmät esim. pimennysvuorauksen tai lämpövuorauksen avulla.

  • Lämpövuoraus auttaa sinua pitämään talon lämpimänä talvella ja estää myös suoraa vetoa ikkunoista esim. vanhemmassa talossa, jossa ikkunat ovat nähneet parhaat päivänsä - tai ovat ihanan tunnelmalliset, miten asia halutaankin nähdä.
  • Pimennysvuoraus taas antaa sinulle hyvän pimennyksen esim. olo- tai makuuhuoneeseen. Kaikkien vuorausten väri on valkoinen.

Jos sinulla on kysyttävää laskosverhoistamme ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme sinua valitsemaan juuri oikean kankaan laskosverhoisi.

button-fabric-samples