Verhokankaita, verhoja, sisustuskankaita, pellavakankaita, kaikki kankaat nettikaupastamme.

Tukkumyyntivalikoimamme sisältää kankaita moneen käyttöön - verhoihin, verhoiluun ja muuhun sisustukseen. Jotkut kankaistamme soveltuvat jopa vaatetukseenkin.

Toimitamme sekä vähittäismyyntiasiakkaille että tukkuasiakkaille. Vähittäismyyntiasiakkaat voivat tilata kankaita nettikaupasta suoraan kotiinsa. Minimitilaus tukkuasiakkaille on 50 metriä per kangas.

irish-linen-curtain-fabrics-ireland

Verhokankaat, verhoilukankaat ja muut sisustuskankaat

Valikoimassamme on monia erilaisia pellavakankaita - kankaat eroavat painonsa, tekstuurinsa ja värien mukaan. Olemme koettaneet jaotella kankaat nettikauppaamme yksinkertaisiin alaryhmiin jotta löytäisit hakemasi kankaan mahdollisimman helposti. Kankaamme sopivat monenlaiseen ympäristöön ja sisustukseen. Pellavan rakenne näyttää kauniilta valoa vasten kun pellavakuidut pääsevät oikeuksiinsa. On helppo ymmärtää miksi pellava on ollut niin suosittu kangas kautta aikojen. Pellava on myös vahvin kangas jota valmistetaan luonnonkuidusta sisustukseen. Pellava on myös kaikkein ekologisin ei-luomukankaista ja sen vuoksi eettinen valinta.

Olemme etsineet sinulle maailmalta kaikkein parhaat pellavaverhokankaat ja verhoilukankaat. Vieraile nettikaupassamme, jossa voit tutustua meidän kangasvalikoimaamme ja verhojen ompelupalveluumme.

Tukkuasiakkaille voimme tarjota tukkuhinnat ja laajemman valikoiman kankaita - kankaamme ovat erityisesti ideaaleja verhoihin ja verhoiluun mutta soveltuvat toki myös moneen muuhun käyttöön - vain mielikuvituksesi on rajana!